Black Friday si Romania

Black Friday si Romania

 

Salutare tuturor,

Iata ca au ramas doar doua zile pana la Black Friday.

 

Inainte de toate sa ne amintim cum a aparut in Romania Vinerea neagra:

Daca memoria nu ma inseala primul BF a fost organizat de cei de la eMAG in urma cu 3 sau 4 ani. In acea zi datorita ignorantei m-am pacalit foarte tare: am vazut preturile si am considerat ca nu vor onora comenzile (crezand ca este o gluma L), fratele meu (mai increzator) a cumparat primul laptop…

Dupa eMAG si alte magazine au adoptat acest concept dar, pe parcurs, au diluat importanta acestei zile (Altex si altii in 2014 au BF toata luna noiembrie).

 

Pentru mine BF este la fel cu ziua de Craciun cand, in ciuda varstei, astept sa vad ce mi-a adus Mosul.

In dulcele stil balcanic majoritatea magazinelor (on-line sau nu) au desfiintat semnificatia si importanta acestei zile, fratilor haideti sa vina Mos Nicolae incepand 03 decembrie si Mos Craciun din 21 decembrie.

 

Sunt curios ce oferte vor fi anul acesta. Cei care au desfiintat conceptul de BF au publicat deja ce ofera si noile preturi pentru aceste produse.

Magazinele serioase (eMAG, f64, mediadot cat si magazine cu alt profil) pastreaza surpriza pentru data de 21 noiembrie.

Se pare ca la eMAG cu ocazia BF gama de produse va creste considerabil. Daca analizam reportajul de la „ilikeit” cred ca la emag voi gasi anvelope de iarna pentru masina mea dar si scutece pentru soacra-mea (nu are nevoie dar daca este la oferta… J) o lopata (pentru mine) cu care sa-i livreze sotiei mele comanda de cosmetice, pentru copilul meu o gramada de jucarii dar si alimente, autoturisme, scule, cat la capitolul gadget-uri cred ca vor fi campioni si anul acesta.

Conform ghidului de supravietuire de la eMAG nu uitati sa va faceti cont, numele de utilizator si parola sa le aveti la indemana.

Cu speranta ca firmele de curierat isi vor face datoria anul acesta si nu vor aparea sincopele de anul trecut inchei cu urarea:

 

Spor la click-uri!

Lasă un răspuns